Shifu Louk Franken

Shifu Louk Franken

Shifu Louk Franken is geen onbekende in de wereld van Martial Arts en Qi Gong. Als oprichter van Dim Mak Europe en Chief Master Instructor heeft hij decennia lang zijn expertise verfijnd in verschillende disciplines.

Met een achtergrond in Judo, Jiu Jitsu, Taekwondo en momenteel actief beoefenaar en instructeur van Hapkido, heeft Louk een rijke ervaring opgebouwd in de gevechtskunsten. Als Chief Instructor van Hapkido bij Hapkido Oirschot, deelt hij zijn kennis met toewijding en passie.

Daarnaast is Louk de leraar en grondlegger van Kyusho Jitsu Oirschot, waar hij onderwijst in Kyusho Jitsu, Fa Jin en Dim Mak. Als een erkende school door Dim Mak Europe, biedt Kyusho Jitsu Oirschot een gestructureerd curriculum met de mogelijkheid voor studenten om examens af te leggen in het Kyusho Jitsu Kyu-graden systeem.

Elke week leidt Louk ook lessen in Qi Gong Ji-Chu bij Qi Gong Oirschot. Deze lessen omvatten zowel Basis Qi Gong als Martiale Qi Gong. Bij Qi Gong Ji-Chu streven ze naar een solide basis, essentieel voor verdere groei in elke Qi Gong-stijl of Martial Art. Louk’s benadering is geworteld in de essentie van Qi Gong, waarbij continue ontwikkeling centraal staat.

Als een autoriteit in Martial Arts en Qi Gong, biedt Shifu Louk Franken niet alleen instructie, maar ook inspiratie voor degenen die streven naar meesterschap in deze eeuwenoude disciplines.

Louk heeft de volgende graden behaald:

6e Dan Dim Mak en Chief instructor Dim Mak Europe
5e Dan Kyusho Jitsu
Chief instructor Qi Gong Ji-Chu
5e Dan Hapkido en Chief Instructor
1e Dan Sin Moo Hapkido
1e Dan Kwan Nyom Hapkido

Website:  Kyusho jitsu Oirschot
Website:  Qi Gong Oirschot
Website:  Hapkido Oirschot
E-mail:  info@dimmakeurope.eu
Tel.: +31 6 75 42 26 24

Logo Kyusho Jitsu Oirschot
Logo Qi Gong Oirschot
Logo Hapkido Oirschot

Qi Gong lessen volgen?

Om Dim Mak te kunnen uitoefenen is ten eerste de kennis en kunde van Kyusho Jitsu en Qi Gong nodig. Dim Mak Europe biedt naast het Dim Mak lesprogramma ook een goed uitgebalanceerd lesprogramma in Qi Gong aan. Bij het Qi Gong lesprogramma bestaat de mogelijkheid om examens af te leggen in de graden van Qi Gong Ji-Chu om zo te kunnen doorgroeien tot leraar Qi Gong Ji-Chu.
Lessen worden wekelijks gegeven bij onze erkende Qi Gong scholen.

Icon Dim Mak Europe