Kyusho Jitsu Oirschot

Logo Kyusho Jitsu Oirschot 250

Bij Kyusho Jitsu Oirschot streven wij ernaar om zoveel mogelijk verschillende martial arts beoefenaars bij elkaar te brengen zodat zij met en van elkaar kunnen leren. Met Kyusho Jitsu / Dim Mak leer je de op zichzelf staande technieken binnen de verschillende martial arts op een manier die doeltreffender is en waarbij minder kracht gebruikt hoeft te worden. Daarom is Kyusho Jitsu / Dim Mak geen op zichzelf staande krijgskunst maar een aanvulling op andere krijgskunsten. Bij Kyusho Jitsu Oirschot kan men lessen volgen en examens afleggen in Kyusho Jitsu / Dim Mak tot aan de 1e Dan. Na het behalen van het 1e Dan examen kan er uiteraard nog steeds meegetraind worden bij Kyusho Jitsu Oirschot. Aan het 1e Dan examen gaan vijf gradaties vooraf.

Martiale Qi Gong

De lessen Qi Gong zijn bedoeld ter verbetering van de gezondheid (vitaliserend) en zijn door iedereen te volgen ongeacht fysieke toestand. Deze lessen zijn niet gericht op zelfverdediging van een fysieke aanval. De lessen bestaan uit vloeiende bewegingen gericht op het soepel maken van het lichaam. Dit bevordert het zelfgenezend vermogen. Bij Kyusho Jitsu Oirschot kunnen examens Qi Gong afgenomen. Het streven is om tijdens alle lessen op een ontspannen en plezierige manier te sporten met respect voor elkaar. Kyusho Jitsu Oirschot is een door Dim Mak Europe erkende school en werkt volgens de normen en lesmethode van Dim Mak Europe.  

Shifu Louk Franken

Shifu Louk Franken

7e Dan Dim Mak en Chief instructor Dim Mak Europe
5e Dan Kyusho Jitsu
Chief instructor Qi Gong Ji-Chu
5e Dan Hapkido en Chief instructor
1e Dan Sin Moo Hapkido
1e Dan Kwan Nyom Hapkido

Lestijden

Kyusho Jitsu / Dim Mak 
Donderdag in de even weken 20:45 uur – 21:45 uur

Qi Gong
Maandag 20:45 uur – 21:45 uur 
Donderdag in de oneven weken 20:45 uur – 21:45 uur 
Met uitzondering van de zomervakvakantie en de kerstvakantie.

Adres

Fitness Oirschot
Industrieweg 9c
5688 DP Oirschot

Website:  Kyusho jitsu Oirschot
E-mail:  info@kyusho-jitsu.nl
Tel.: +31 6 75 42 26 24

Dim Mak lessen volgen?

Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong lessen kun je volgen bij Dim Mak Europe. Deze lessen worden in de vorm van stages gegeven met een duur van 3 uur. Daarnaast kun je ook wekelijks Kyusho Jitsu en Dim Mak lessen volgen bij de door Dim Mak Europe erkende scholen. De meeste erkende scholen geven les in verschillende martial arts met aanvulling van Kyusho Jitsu en/of Dim Mak. Het is bij sommige van deze scholen ook mogelijk om Qi Gong lessen te volgen om daarmee vanuit Kyusho Jitsu naar het Dim Mak te kunnen werken. De door Dim Mak Europe erkende scholen kunt u ook vinden op onze site.
Voor meer informatie over deze scholen kunt u op onderstaande link klikken.

Icon Dim Mak Europe