Aiki Rivers

Welkom bij Aiki Rivers, dé plek in Nederland waar traditionele Samurai Aikijutsu een moderne draai krijgt. Sinds 2018 bieden we een unieke benadering van zelfverdediging, waarbij we de verticale hiërarchie van de oude Japanse variant hebben losgelaten in ruil voor realisme en effectiviteit.

Onze hoofdinstructeur Paul Verheij, heeft de Aiki Nagare stijl ontwikkeld met één doel voor ogen: van krijgskunst naar pure zelfverdediging gaan. We geloven niet in het vasthouden aan technieken die niet realistisch zijn in moderne situaties. Daarom hebben we grondig onderzoek gedaan en elementen van grondwerk toegevoegd aan onze trainingen. Onze grondtechnieken zijn gericht op het vastleggen van vitale punten zoals de heup of de nek, waardoor we onze tegenstanders effectief kunnen controleren en neutraliseren.

Hoe geven wij les? Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar jeugd wel eens meegemaakt dat er geen mogelijkheid tot vechten of vluchten is geweest waardoor je bent gaan “vriezen”. Dat is letterlijk de “pauze-knop” indrukken. Alle pijn en overmacht die dan niet via een normale emoties het lichaam kunnen verlaten, worden in het lichaam opgeslagen als trauma. En in je (jong) volwassen leven komt dat er op een bepaalde manier uit. Door in onze lessen steeds in “discomfort” te werken, verstevigen we jouw veerkracht en leer je herkennen wanneer je een emotie onderdrukt en zelf kunt reguleren.

Of je nu een jeugdlid bent tot 15 jaar of een volwassenenlid vanaf 15 jaar, bij Aiki Rivers bieden we een gestructureerd leerprogramma waarbij technieken per bandkleur worden aangeleerd en herhaald. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en uitdagend.

Word lid van Aiki Rivers en ontdek een nieuwe benadering van zelfverdediging die je echt voorbereidt op alle situaties in het echte leven. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles!

Paul Verheij

Paul Verheij

1e Dan Kyusho Jitsu en instructo Kyusho Jitsu

Lestijden

Aikijutsu 
Maandag :
Jeugd van 8 jaar tot 15 jaar 19:00 uur tot 20:00 uur
Volwassenen 20:00 uur tot 21:30uur

Adres

Aiki Rivers
Oude Bosscheweg 15
5301 LA  Zaltbommel

Website:  www.aikirivers.nl

E-mail:  info@aikirivers.nl

Tel.: +31 6 38 37 19 45

Dim Mak lessen volgen?

Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong lessen kun je volgen bij Dim Mak Europe. Deze lessen worden in de vorm van stages gegeven met een duur van 3 uur. Daarnaast kun je ook wekelijks Kyusho Jitsu en Dim Mak lessen volgen bij de door Dim Mak Europe erkende scholen. De meeste erkende scholen geven les in verschillende martial arts met aanvulling van Kyusho Jitsu en/of Dim Mak. Het is bij sommige van deze scholen ook mogelijk om Qi Gong lessen te volgen om daarmee vanuit Kyusho Jitsu naar het Dim Mak te kunnen werken. De door Dim Mak Europe erkende scholen kunt u ook vinden op onze site.
Voor meer informatie over deze scholen kunt u op onderstaande link klikken.

Icon Dim Mak Europe