Paul Verheij

Paul Verheij

Eigenaar en Hoofdinstructeur bij Aikijutsu school Aiki Rivers in Zaltbommel. Als expert in Aikinagare-stijl, een moderne en praktische benadering van Aikijutsu die teruggaat naar de oude Samurai-tradities, heeft Paul een levenslange toewijding aan krijgskunsten.

Met een indrukwekkende achtergrond die zich uitstrekt van zijn jeugd tot zijn volwassenheid, heeft Paul zijn passie voor vechtsporten en zelfverdediging verkend en verfijnd. Van Judo en Boksen tot Aikido, Jujutsu, Daito ryu Aikijutsu, en zelfs Systema, Pencak, Kung Fu en Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) – Paul heeft een schat aan ervaring die hij deelt als instructeur en beoefenaar.

Als Instructor Kyusho Jitsu en een student van Qi Gong Ji-Chu, blijft Paul zichzelf uitdagen en zijn kennis verdiepen, waardoor hij een autoriteit wordt op het gebied van energiegerichte technieken en interne martiale kunsten.

Naast zijn betrokkenheid bij de Self defence is Paul ook de oprichter en eigenaar van Building Of Mind BV, een praktijk die zich richt op het helpen van mensen met diverse vormen van psychotrauma. Of het nu gaat om PTSS of Vroeg Kinderlijk Chronisch Trauma, Paul biedt een weg naar genezing voor iedereen die het nodig heeft. Met een unieke benadering, waarbij lichamelijke oefeningen en uitdagingen worden gecombineerd, begeleidt hij individuen en groepen op hun reis naar herstel.

Bij Paul draait het niet alleen om de gebeurtenis zelf, maar vooral om de impact ervan op het individu. Met zijn toewijding aan zowel fysieke als mentale kracht, biedt Paul Verheij een holistische benadering voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en herstel.

E-mail: info@aikirivers.nl

Tel.: +31 6 38 37 19 45

Logo Aiki Rivers, Aikijutsu zaltbommel

Dim Mak lessen volgen?

Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong lessen kun je volgen bij Dim Mak Europe. Deze lessen worden in de vorm van stages gegeven met een duur van 3 uur. Daarnaast kun je ook wekelijks Kyusho Jitsu en Dim Mak lessen volgen bij de door Dim Mak Europe erkende scholen. De meeste erkende scholen geven les in verschillende martial arts met aanvulling van Kyusho Jitsu en/of Dim Mak. Het is bij sommige van deze scholen ook mogelijk om Qi Gong lessen te volgen om daarmee vanuit Kyusho Jitsu naar het Dim Mak te kunnen werken. De door Dim Mak Europe erkende scholen kunt u ook vinden op onze site.
Voor meer informatie over deze scholen kunt u op onderstaande link klikken.

Icon Dim Mak Europe