Qi Gong Riethoven

Logo Qi Gong Riethoven Qi Gong Ji-Chu

Bij Qi Gong Riethoven beoefenen we Qi Gong Ji-Chu: de fundamenten van Qi Gong. De oefeningen zijn bedoeld om de energie beter te laten stromen en een stevige basis te creëren. In Qi Gong worden je gewrichten ook gezien als energiedoorlaatpunten, daarom gaat er veel aandacht naar de manier waarop je je gewrichten als het ware op een goede manier opstapelt. 

Sinds december 2021 is Judith assistent instructor Qi Gong en is zij erkend door Dim Mak Europe. Ze blijft zich steeds bijscholen om een hoger niveau in de Qi Gong Ji-Chu te bereiken. Hierdoor blijft de lesstof en het lesniveau zich ook steeds verder ontwikkelen. De basis van de lessen is dan ook om vanuit de essentie van de Qi Gong te starten. 

Wat het trainen bij Qi Gong Riethoven bijzonder maakt is dat men in de lessen regelmatig oefeningen met een partner doet. Het voordeel hiervan is dat de twee leerlingen die samen een oefening doen door deze interactie elkaar kunnen helpen bij de uitvoering ervan. Waar we in de les ook de nadruk op willen leggen is dat men de energie die door het lichaam stroomt daadwerkelijk voelt. De lessen worden gegeven aan kleine groepen zodat men de volledige aandacht en aanwijzingen krijgt bij het trainen van het Qi Gong.

Riethoven is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Bergeijk, gelegen in regio de Kempen

Judith Oldenburg

Groene sjerp Qi Gong Ji-Chu
Assistant instructor Qi Gong Ji-Chu

Lestijden

Woensdag 19:00 uur – 20:00 uur

Adres

Gemeenschapshuis De Rietstek
Hennepstraat 6a
5561 AC Riethoven (gemeente Bergeijk)

Website:  Qi Gong Riethoven
E-mail:  info@qigongriethoven.nl
Tel.: +31 6 40 22 22 38

Qi Gong lessen volgen?

Om Dim Mak te kunnen uitoefenen is ten eerste de kennis en kunde van Kyusho Jitsu en Qi Gong nodig. Dim Mak Europe biedt naast het Dim Mak lesprogramma ook een goed uitgebalanceerd lesprogramma in Qi Gong aan. Bij het Qi Gong lesprogramma bestaat de mogelijkheid om examens af te leggen in de graden van Qi Gong Ji-Chu om zo te kunnen doorgroeien tot leraar Qi Gong Ji-Chu.
Lessen worden wekelijks gegeven bij onze erkende Qi Gong scholen.

Icon Dim Mak Europe